BSA · CHAPTER X — Of Examination Of Witnesses

Section 157. Question by party to his own witness

In force · As amended up to 2026-08

(1) The Court may, in its discretion, permit the person who calls a witness to put any question to him which might be put in cross-examination by the adverse party. (2) Nothing in this section shall disentitle the person so permitted under sub-section (1), to rely on any part of the evidence of such witness.

Source: India Code